Tragiskt..

Igår skrev jag till en tjej jag inte känner på något vis, hon var så deprimerad att hon inte längre orkar, hon ville ta sitt eget liv.. Och detta är ungefär vad jag skrev, men jag har ändrat, lagt till och utelämnat bitar som t ex. namn och inledning.

Jag kan ju bara tala för mig själv, med all sorg och skit jag har upplevt som jag inte vill nämna, och bara den faktorn att folk har hatat mig genom många år, utan anledning, vet fortfarande inte varför, att jag älskat en man i 2 år som fortfarande inte ser mig, han vet om det men han ser mig inte, som jag är så sjukt deprimerad över och går med ett hjärta som knappt finns kvar så sönderslitet som det är. Skulle jag hoppa? Svar nej. För det finns de som älskar en, och det är så jävla själviskt att göra så.
Det kommer bli bra till slut, och jag vet att jag kommer sluta som hans fru och mor till hans barn, jag bara vet det.. Och man måste tro, på framtiden, på sina vänner och sig själv. Såren läks inte över en natt, det kan ta många år, men man måste hålla sig kvar, även om man knappt orkar stå upp, även om man vill somna och aldrig mer vakna.
Man kan inte låta lite hinder stoppa en, HUR höga hindren än är! Bevisa istället för världen att du är stark, och vad nu än din sorg/ånger/rädsla är, kasta skiten i soporna och gå vidare! Att leva i det förflutna är meningslöst, hur mycket man än vill, så går det inte att vrida tillbaka klockan och göra saker annorlunda. Alla är vi starka, det gäller bara att se allt från andra perspektiv, och låta familj och vänner visa en andra glada ting här i livet. Jag säger inte att det kommer bli i sommar, det kan ta ett år eller flera, men du kommer bli lycklig, och då ser du tillbaka på detta och tycker att du var en jävla idiot som ens kunde tänka tanken. Och vara sjukt glad över att du inte gjorde det, att du stod kvar istället för att släppa taget och hoppa..

Och alla ni som går omkring och mår toppen, det är jätte bra! Men glöm inte bort era vänner, de kanske ser glada ut, men skrapar man lite på ytan så finns det många som är helt grå inuti.. Ta hand om varandra och prata mycket, men viktigast av allt, LYSSNA.


Comments
Postat av: © sarastille

Hej! :) Anmäl gärna din fina blogg till min DagensBlogg-tävling, vinnaren blir länkad inför mina 2000-3000 besökare :) ha en bra kväll!

2011-08-09 @ 21:51:37
URL: http://saramagdalena.blogg.se/
Postat av: Sofia

Hej, känner du Linni barresjö?:)

2011-10-13 @ 18:28:19

Comment here:

Name:
Remember me?

E-mail: (invisible)

URL/Blog:

Comment:

RSS 2.0