planeten tellus ♥

Det finns så många vackra ting som de flesta glömmer idag, tyvärr..
Sådana saker som aldrig förändras, som inte har den minsta aning om vad som händer runt om i världen, eller vad internet, skönhet, kärlek och svek är..
När jag är ute på promenad, brukar jag stanna upp och bara se mig omkring, på världen vi lever i. Och ibland känns det tråkigt.. Som när en humla fastnar i den nylagda asfalten, eller en igelkott blivit mosad av en bil.. Och så undrar jag, är det ingen som tänker på att jorden vi har, inte är vår? Vi äger inte planeten, vi äger hus och tomter.. Men växterna, insekterna, djuren och luften vi andas tillhör inte oss. Det är vackra saker som vi har tillgång till, som vi har den enorma turen att få vara en del av, tills vi inte längre lever.. Så varför inte ta vara på tiden vi har på denna underbart vackra planet, och vårda den, på det sätt den är värd..? Det skulle vara så lätt att förbättra, det krävs inte så mycket från varje människa.. Men problemet med mänskligheten är lathet. Egentligen är vi det största misstaget naturen har skapat, för tänk vad jorden skulle må bra utan oss..

"Hur högt orkar trädet att nå? Om du fäller det, vem kan svara då?"




Låter bilden tala...


Comments
Postat av: Annis

Som ett litet tillägg kan man ju också påpeka att samma människor som gnäller över lite hund och katt bajs här och där själva många gånger slänger plast och glas i naturen. Paradoxalt nog :P Bajs hör ju till naturen men det gör inte artificiellt skräp. Och hur många spolar inte ner kemikalier såsom mediciner och starka rengöringsmedel i toaletten eller vasken???? Tänk på den ni!

2011-07-05 @ 13:38:35
URL: http://tannensee.blogg.se/
Postat av: Barriis - Emelie mvj B

Precis.. Bra skrivet!

2011-07-05 @ 13:58:30
URL: http://barriis.blogg.se/

Comment here:

Name:
Remember me?

E-mail: (invisible)

URL/Blog:

Comment:

RSS 2.0